Skip to main content

Dinsdag 16 april – 11.00 uur tot 11.45 uur – CONTRAST Café

Het serviceconcept van het ziekenhuis van de toekomst: Ziekenhuis Rijnstate

Rick Wijers, Bouwcoördinator Facilitair Bedrijf Ziekenhuis Rijnstate en Marielle Hintzen Facility+Hospitality consultant CONTRAST nemen gasten tijdens het rondetafelgesprek mee in het serviceconcept welke zij samen hebben ontwikkeld en ingekocht voor Ziekenhuis Rijnstate, het ziekenhuis van de toekomst. In scope zijn de commerciële horecafaciliteiten en hygiëne diensten. Een gesprek over impact maken, vernieuwbouwprogramma’s en de samenwerking met Bakkerij Bart.

Dinsdag 16 & woensdag 17 april – 13.00 uur tot 13.45 uur – CONTRAST Café

Facility Management meets ESG

Marielle Hintzen en Anna Casemier, Facility+Hospitality consultants bij CONTRAST nemen gasten tijdens het rondetafelgesprek mee in de rol van Facility Management en ESG. Beginnend met enige context zoals het duurzaamheidsframework en wet- & regelgeving. Waar begin je als Facilitair Manager en wat ligt binnen jouw invloedsfeer. Hoe borg je ketenverantwoordelijkheid en de balans tussen ESG-criteria en gastbeleving. Een must visit sessie want in het beperken van de opwarming van de aarde met 2 procent (ook wel het Parijs klimaatakkoord) en realisatie van de European Green Deal met als doel een Klimaat Neutrale Europese Unie vanaf 2050, speelt Facility Management een cruciale rol in.

Dinsdag 16 april – 15.00 uur tot 15.45 uur – CONTRAST Café

Landmark Arnhem: multi-tenant met onderscheidend hospitality concept

Bram Meijer, operationeel Directeur Business Horeca en Tom Rietveld, Hospitality consultant bij CONTRAST nemen gasten tijdens het rondetafelgesprek mee in de ontwikkeling van het hospitality concept van multi-tenant Landmark waarin elkaar ontmoeten en versterken centraal staat. Een co-creatie tussen Fokkema & Partners Architecten en CONTRAST, onder leiding van Tom Rietveld, heeft geleid tot een interieur waar je als gast blij van wordt en een uniek, duurzaam keukenontwerp. Bedrijfshoreca-onderneming Hutten is gecontracteerd voor de exploitatie van de all-day bar en het restaurant. Bram Meijer deelt hoe eten en drinken bijdraagt aan het werkplezier en welbevinden van werknemers en gasten van Landmark.

Woensdag 17 april – 11.00 uur tot 11.45 uur – CONTRAST Café

Bedrijfshoreca bij GVB: eerlijk, gezond en huiselijk

Jeroen de Wilde, manager Facilitaire Zaken GVB en Dionne Bakker, hospitality consultant CONTRAST nemen gasten tijdens het rondetafelgesprek mee in het visie- en aanbestedingsproces van de bedrijfshoreca bij het openbaarvervoerbedrijf van Amsterdam. Ongeveer twee derde van de GVB-medewerkers werkt in onregelmatige diensten; dat geeft een verstoring van de biologische klok en daardoor gezondheidsrisico’s. Met het onlangs geïmplementeerde bedrijfshoreca-concept wil GVB haar medewerkers maximaal faciliteren in gezond eten en drinken, passend bij het tijdstip van hun pauzemoment. Daarnaast ligt het accent op minder bewerkt voedsel en op voedsel van het seizoen.

Woensdag 17 april – 15.00 uur tot 15.45 uur – CONTRAST Café

Het Barbapapa Kantoor

Thomas Zwart, Director of Marketing And Business Development bij bGrid en voormalig directeur van Capital C en Anna Casemier, Facility+Hospitality consultant CONTRAST nemen gasten tijdens het rondetafelgesprek mee naar het kantoor van de toekomst. Een tijdperk waarin mixed-use gebouwen praten over ESG en het dienstverleningsconcept anticipeert op het voorspelde gedrag van gebouwgebruikers. Stoelenriemen vast tijdens deze sessie want in razend tempo passeren kwaliteitskantoren, het onbewuste brein en onzichtbare sensoren de revue.

Chat openen
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?