Skip to main content

ONDERZOEK
& DATA

Markt- & haalbaarheidsonderzoek

Onderzoek helpt opdrachtgevers om strategische keuzes te maken. CONTRAST helpt daarbij. Zo doen we haalbaarheidsonderzoek bij nieuwe horecaconcepten, vaak in relatie tot de financieringsmogelijkheden. We onderzoeken dan de marktvraag in relatie tot kosten en omzet en doen een risicoanalyse. Ook doen we marktonderzoek naar consumentengedrag in horeca & retail.

Data-analyse

Met CONTRAST maak je optimaal gebruik van datagedreven facility management. Onze data-analisten geven je inzicht in de data die je nodig hebt voor effectieve sturing op verbeteringen. Daarbij lopen we voorop met het ontwikkelen van Smart Grid services. Daarbij maken we gebruik van data uit onder meer sensoren die real time de omgeving monitoren.

Neuromarketing

CONTRAST is expert op het gebied van neuromarketing. Daarbij doen we onderzoek naar de invloed van het onbewuste brein op gedrag (wist je dat 95% van ons gedrag wordt bepaald door ons onbewuste?). De uitkomst van dit onderzoek vertalen we naar effectieve marketing. Met als resultaat een hogere klanttevredenheid.

ONE STEP AHEAD IN SERVICE EXPERIENCE?

Neem contact op met Olivia

CONTACT

Adres

Edvard Munchweg 61
1328 MK Almere
+31 036 303 0500
mail@contrastcompany.nl

Chat openen
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?