Skip to main content

KWALITEITS
MANAGEMENT

Bij CONTRAST is iedere gebouwgebruiker een gast. Met ruime ervaring in kwaliteitsmanagement kunnen wij elke facilitaire organisatie ondersteunen bij het in kaart brengen van de gastbehoefte en -beleving en de continue verbetering daarvan. Van groenvoorziening tot warme drankenautomaten, van bedrijfshoreca tot beveiliging.

Schoonmaakaudits

Onze VSR-kwaliteitsadviseurs zijn experts op het gebied van schoonmaakaudits. Zij voeren dagelijks metingen uit voor het beste resultaat. De meetsystemen die wij gebruiken zijn: VSR-KMS, ER-KMS, expertmeting, glas- & vloermeting en nulmeting. Wij beschikken over het VSR-keurmerk; onze eigen VSR-software is VSR-gecertificeerd.

Gasttevredenheidsonderzoek

Om de gasttevredenheid te onderzoeken (digitaal en/of fysiek), biedt CONTRAST een onderzoek naar onbewuste associaties en voorkeuren aan. Dit onderzoek is gebaseerd op inzichten uit de neuromarketing. Samen met de opdrachtgever stellen we een gevalideerde vragenlijst op met expliciete én impliciete vragen. De uitkomst geeft concrete inzichten om het serviceconcept van de organisatie te optimaliseren.

Optimalisatie klantreis

CONTRAST beschikt over instrumenten waarmee inzichtelijk kan worden gemaakt welke stappen de gast doorloopt en welke contactmomenten het meest van invloed zijn op emoties en gedrag. Deze klantreis is daarmee een heel effectief instrument om services optimaal te laten aansluiten bij de gastbehoeften. Met als resultaat dat gasten zich in jouw omgeving nog prettiger gaan voelen.

Neem contact op met Olivia

CONTACT

Adres

Edvard Munchweg 61
1328 MK Almere
+31 036 303 0500
mail@contrastcompany.nl

Chat openen
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?