Skip to main content

SOURCING
&TENDER

Onze ervaring met een groot aantal single soft services maakt dat wij als geen ander dynamische, integrale servicecontracten zoals IFM, Multi Services of Managing Agent kunnen ontwerpen en inkopen voor een eerlijke marktconforme prijs.

Sourcing

CONTRAST heeft voor ieder sourcing vraagstuk een oplossing, of het nu gaat om een volledig serviceconcept of een single service. Wij maken verschillende scenario’s om te komen tot de beste keuze. Elk scenario gaat in op de businesscase, aansturing, kansen en risico’s en impact op personeel en organisatie. Op het gekozen scenario doen wij een leveranciersmarktanalyse, waarna we de inkoopstrategie bepalen.

Tender

CONTRAST is dé expert in tenderen en Europese aanbestedingsprocedures. Wij adviseren over de inkoopstrategie en het aanbestedingsbeleid/proces en zorgen voor de aanbestedingsdocumenten. Onze inkoopexperts en gecertificeerde schoonmaakmakelaars geven de garantie dat de tender maatschappelijk verantwoord plaatsvindt en strategische inschrijvingen of exorbitante lage inschrijvingen op voorhand worden uitgesloten.

ONE STEP AHEAD IN SERVICE EXPERIENCE?

Neem contact op met Olivia

CONTACT

Adres

Edvard Munchweg 61
1328 MK Almere
+31 036 303 0500
mail@contrastcompany.nl

Chat openen
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?