Skip to main content

CONTRACT
MANAGEMENT

CONTRAST biedt innovatief datadriven performancemanagement om opdrachtgevers te faciliteren in contractmanagement. Daarbij maken we gebruik van KPI’s die aansluiten bij de wensen en eisen van de organisatie. Onze KPI’s zijn dynamische indicatoren, dat wil zeggen dat we ieder jaar evalueren of de KPI’s nog aansluiten bij de organisatiedoelen en bijdragen aan de groei van strategisch partnerschap. De meest gebruikte indicatoren betreffen kwaliteit, beleving, innovatievermogen, communicatie en duurzaamheid.

Serviceregisseur

Organisaties die hun tactisch contractmanagement willen uitbesteden, kunnen gebruik maken van onze serviceregisseur. De regisseur is volledige resultaat- & budgetverantwoordelijk​ en rapporteert rechtstreeks aan de eindverantwoordelijke​ opdrachtgever.

Interim- & implementatie
management

CONTRAST beschikt (zelf en in zijn netwerk) over ervaren interimmanagers (facility-, hospitality-, inkoop- en contractmanagers) in de rol van kwartiermaker of vervanger. Ook beschikken we over implementatiemanagers voor de inrichting en realisatie van een afgesloten contract. Om de juiste persoon te vinden, stellen we samen met de opdrachtgever een profielschets op. Bij de start van de opdracht maakt de manager een plan van aanpak, zodat de afspraken voor alle partijen helder zijn.

ONE STEP AHEAD IN SERVICE EXPERIENCE?

Neem contact op met Olivia

CONTACT

Adres

Edvard Munchweg 61
1328 MK Almere
+31 036 303 0500
mail@contrastcompany.nl

Chat openen
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?