Skip to main content

De werkomgeving is drastisch en blijvend veranderd sinds 2020. Er liggen volop kansen voor nieuwe, onderscheidende serviceconcepten. Horecava,  het toonaangevende platform voor innovatie en samenwerking in de hospitality sector, en CONTRAST, Facility + Hospitality, organiseren het Hospitality NXT Symposium.

Op donderdag 11 januari 2024 komen beslissers en experts uit de facilitaire en vastgoedsector samen om met elkaar te ontdekken hoe nieuwe serviceconcepten de toekomstige, fysieke werkomgeving veranderen en de identiteit van de organisatie of multi-tenant vastgoed versterken.

PROGRAMMA

8:30 Early Acces en ontvangst met ontbijt high street @ Office

Vroege toegang tot de Horecava bij entree K. Dit betekent dichtbij parkeren en een sneak preview op de beursvloer.

9:00 Welkom Hospitality NXT symposium

Hans Meyer – ‘The Future of Work’ Zoku

Hans Meyer stond aan de wieg van twee prijswinnende hotelconcepten, citizenM en Zoku. Beide merken worden wereldwijd gezien als echte innovators in een traditioneel hotel-landschap. Zoku faciliteert The Future of Work, waarbij mensen en teams steeds mobieler worden en werk, in plaats van alleen op kantoor, overal gedaan kan worden. Ter ondersteuning laat Zoku steeds onderzoek uitvoeren naar de toekomst van werk waarbij het zich met name op het onderwerp human connection richt. De doelstelling om meer waarde tegen lagere kosten te realiseren leidde tot Zoku’s mantra: ‘The World doesn’t need More Stuff, it needs Smarter Solutions’.

Start-up Pitches

Drie geselecteerde start-ups pitchen hun product aan een facilitaire jury. Deze start-ups hebben een training gekregen om te pitchen en zijn speciaal geselecteerd omdat hun project goed aansluit op de facilitaire markt. Lukt het ze om een concrete samenwerking te realiseren?

Dirk Engelen en Tally Opbroek  – ‘De impact van ESG regelgeving’ Marree en Dijxhoorn Advocaten en Mediators

Onder de vlag van ESG ‘Environment, Social and Governance‘. wordt in rap tempo ingewikkelde en vaak ingrijpende nieuwe wet- en regelgeving geïntroduceerd. In deze expertsessie gaan advocaten van Marree en Dijxhoorn Advocaten en Mediators in op twee voor de hospitality en horecabranche belangrijke ESG-thema’s. Dirk Engelen, advocaat en specialist ESG, stilstaan bij de impact van de ESG-regelgeving op samenwerkingen in de toeleveringsketens van hospitality en horeca-ondernemingen. Hij bespreekt de spelregels, hoe je die goed vastlegt en toepast en hoe je kunt zorgen voor effectieve governance.  Tally Opbroek, advocaat arbeidsrecht en mediator, neemt de zaal mee in een aantal ‘social’ best practices. Wat houdt goed werkgeverschap in? Wat zijn de do’s en don’ts? En hoe zorg je voor een veilige werkomgeving?

Karl Van Ginderdeuren – ‘Smart buildings, the building as your Smartphone’ bGrid

Karl Van Ginderdeuren is CEO bij bGrid. Met een ruime ervaring in consultancy voor gebouw gebonden installaties, internationale projecten en cross culture teams bouwt hij met bGrid verder aan de professionalisering en schaalbaarheid. bGrid creëert de toekomst van slimme gebouwen. Met het netwerk van multi sensoren die in een gebouw zijn geïnstalleerd, worden gegevens verzameld en worden bruikbare inzichten geboden om de functionaliteit van het gebouw te verbeteren. Met als resultaat het beter inspelen op kostenbesparing, comfortverbetering, en 20% energiebesparing. Karl neemt het publiek mee in een case waarbij hij inzicht geeft in een ESG-rapportage met inzichten op gebouw t.a.v. energie, comfort & gezondheid, en benutting.

12:30 Trend Walk & Talk

CONTRAST neemt de bezoekers mee in de wereld van Food24, waar partners in co-creatie concepten hebben nagebouwd en trends en innovaties tot leven laten komen. De Trend Walk & Talk draait om inspiratie, nieuwe inzichten en ontmoeting: ervaar, ruik en proef de nieuwste trends, concepten, producten en ontwikkelingen binnen de branche.  Bezoekers worden getriggerd om na te denken over hoe zij deze trends in hun eigen organisatie kunnen implementeren. Zo spreken we innovatievermogen aan!

AANMELDEN

Aanmelden kan gemakkelijk door een aanmelding via mail@contrastcompany.nl. Je ontvangt van ons een exclusieve toegangskaart voor het symposium én Horecava 2024.

Chat openen
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?