Skip to main content

In opdracht van AM Gebiedsontwikkeling en Amvest wierf CONTRAST de best passende ondernemer voor het restaurant op de 57e en 58e verdieping van De Zalmhaven én de ticketing partner voor een beleving op grote hoogte. Gefeliciteerd Magnicity (o.a. van de Euromast) en Dennis Vermeulen. Projectleider Puck Wilbers, partner bij CONTRAST: ‘Deze exceptionele locatie verdient een hoogstaand restaurant – & barconcept. We zochten een ondernemer met lef en creativiteit. Souâd El Hamdaoui, huidig directeur van de Euromast, en Dennis Vermeulen, benoemd tot general manager van deze nieuwe locatie, gaan het project leiden. Samen zijn ze gebrand om de top van de toren om te toveren tot dé bestemming waar een bijzondere diner-experience hand in hand gaat met het unieke uitzicht op exceptionele hoogte’. Vanaf eind 2024 kan worden genoten van het unieke uitzicht op de top van de hoogste woontoren van de Benelux’.

Naast de contractering van de ondernemer zorgde het ontwerpteam van CONTRAST o.l.v. Maarten van Hussen voor optimale functionaliteit van ventilatie en klimaat van de keuken- en back of house-functies.

Het project BAM bouwt De Zalmhaven ligt in het Scheepvaartkwartier in Rotterdam en omvat in totaal 485 koop- en huurwoningen, commerciële voorzieningen en parkeervoorzieningen. De Zalmhaven bestaat uit De Zalmhaven I, een toren van 215 meter hoog met 61 verdiepingen, geflankeerd door De Zalmhaven II en III, twee gebouwen van 70 meter hoog.

Chat openen
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?