Skip to main content

KWALITEITSEXPERT

Ben jij een echte schoonmaakexpert, een stevige persoonlijkheid en blink je uit in zelfstandigheid?
Als kwaliteitsexpert ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, plannen, controleren en rapporteren van de kwaliteit van de schoonmaak. Je voert de diverse kwaliteitsmetingen en audits uit, waaronder VSR-KMS, met behulp van software. Naast inspectie verwachten we nadrukkelijk dat je deskundig advies geeft over hoe onze opdrachtgever en de betrokken dienstverlener samen de schoonmaak kunnen verbeteren. Je werkt nauw samen met het team van Facility consultants. Afhankelijk van jouw competenties en interesse, voer je ook audits en kwaliteitsinspecties op andere werkgebieden uit, zoals beleving en HACCP.
Solliciteer direct

Dit is wat je gaat doen

Dit is wat we bieden

Dit is wat we vragen

OVER ONS

Wij zijn CONTRAST

Facility + Hospitality. Onze consultants ontwerpen, optimaliseren en contracteren serviceconcepten. Van visie tot vaatwasser. Voor alle plekken waar mensen werken, verblijven of ontmoeten. Wij bedenken en doen. Eigenzinnig en realistisch. Liefst integraal en altijd one step ahead in service experience. Dat is CONTRAST.

Als kwaliteitsexpert heb je een prominente rol en lever je een waardevolle bijdrage aan onze pijler contract- en kwaliteitsmanagement. Kwaliteit is een veelgebruikte indicator binnen contracten om te evalueren of de contractdoelstellingen worden gerealiseerd.

CONTRAST onderschrijft de Code Verantwoordelijk Marktgedrag en maakt zich sterk voor gezonde contracten en goede arbeidsomstandigheden voor de mensen die het werk doen.

Samen eigenzinnig

We zijn out of the box denkers, durven de vraag achter de vraag te stellen en nemen geen genoegen met voor de hand liggende oplossingen;

Gedreven met plezier

We zijn bevlogen in ons vak, werken met plezier aan vooruitgang en nemen anderen daarin positief verrassend mee

Betrokken bij resultaat

We kennen de uitdagingen van onze opdrachtgevers en zijn intrinsiek gemotiveerd om voor hen de beste resultaten te behalen, zodat we samen het succes daarvan kunnen vieren.
Ben jij onze nieuwe kwaliteitsexpert?
Neem dan contact op met Marieke Weerts, tel. 036 3030500 of stuur een berichtje naar mail@contrastcompany.nl

-acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld-

Solliciteer direct

Adres

Edvard Munchweg 61
1328 MK Almere
+31 036 303 0500
mail@contrastcompany.nl

Chat openen
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?