Skip to main content

Office support
Regio Almere, 24-32 u

Kom jij bij CONTRAST het collega’s en gasten naar de zin maken met goede energie, service en gezonde lunch?

Een goedemorgen met een brede glimlach voor collega’s, gasten en andere pandbewoners! Dat ben jij. Jouw ultieme doel is het anderen naar de zin maken. Door een fijne werkplek te creëren, een praatje te maken bij het koffiezetapparaat, een gezonde en lekkere lunch te regelen en een gastvrije ontvangst van gasten.
Je bent sociaal en communicatief sterk en legt gemakkelijk verbinding met anderen. Je hebt een klantgerichte en hospitality instelling. Snel schakelen en doelgericht werken passen bij jou. Je durft, onderneemt, bent flexibel, positief-kritisch en houdt ervan het leven te vieren en met gastvrijheid iets mooier te maken. Ben jij wie wij zoeken?
Solliciteer direct

WAT HOUDT DE ROL IN

VAARDIGHEDEN EN COMPETENTIES

CONTRAST VOOR JOU

JOUW ONTWIKKELING

OVER ONS

Wij zijn CONTRAST

Facility + Hospitality. Onze consultants ontwerpen, optimaliseren en contracteren serviceconcepten. Van visie tot vaatwasser. Voor alle plekken waar mensen werken, verblijven of ontmoeten. Wij bedenken en doen. Eigenzinnig en realistisch. Liefst integraal en altijd one step ahead in service experience. Dat is CONTRAST.
CONTRAST onderschrijft de Code Verantwoordelijk Marktgedrag en maakt zich sterk voor gezonde contracten en goede arbeidsomstandigheden voor de mensen die het werk doen.

Samen eigenzinnig

We zijn out of the box denkers, durven de vraag achter de vraag te stellen en nemen geen genoegen met voor de hand liggende oplossingen;

Gedreven met plezier

We zijn bevlogen in ons vak, werken met plezier aan vooruitgang en nemen anderen daarin positief verrassend mee

Betrokken bij resultaat

We kennen de uitdagingen van onze opdrachtgevers en zijn intrinsiek gemotiveerd om voor hen de beste resultaten te behalen, zodat we samen het succes daarvan kunnen vieren.

Ben jij onze nieuwe Office support?

Vul het formulier in en we nemen binnen 48 uur contact met je op.

Onze mensen krijgen energie van hun werk en doen wat past bij hun talent en ambitie. Zo blijven we van waarde voor onze organisatie en opdrachtgevers. Met jouw ondernemerschap dragen we bij aan one step ahead: we kennen de markt, zien de kansen en weten die daadkrachtig om te zetten naar actie. Met trots en plezier zijn onze mensen CONTRAST.

Adres

Edvard Munchweg 61
1328 MK Almere
+31 036 303 0500
mail@contrastcompany.nl

Chat openen
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?